workshop studiofotografie

fotograferen met flitsen in de fotostudio

Wie geeft de workshop

Mijn naam is Ingrid Weyers, zelfstandig fotograaf sinds 1990 en (bijna) uitsluitend bezig met portretfotografie in de studio.
Met mijn workshops wil ik een alternatief bieden voor de vele (vaak uitstekende) mogelijkheden tot bijscholing op vlak van studiofotografie.
Ik wil vooral als fotograaf, en niet als lesgever - theoreticus, mijn ervaring en know-how delen op een zeer persoonlijke, liefst individuele basis.

Mijn werk kan u bekijken op www.ingridweyers.be

 

de inhoud

De inhoud wordt zoveel mogelijk door u bepaald.
Waarmee heb je nog moeite in de fotostudio? Waar wil je naartoe werken? Waar loop je telkens op vast? Op welke opdracht wil je je extra voorbereiden?

Met die vragen wil ik samen met u aan de slag gaan. En ik doe dit zeer 'to the point', op een heel praktische manier en met de bedoeling dat u zoveel mogelijk 'bezig bent' tijdens de workshop. Ik ga de theorie niet uit de weg maar probeer ze toepasbaar te maken.

praktisch / prijzen

Workshop studiofotografie. Omgaan met studioflitsers. Hoe werk ik met een fotomodel? Is mijn fototoestel geschikt voor studiofotografie? Hoe laat ik mijn model spontaan poseren in een fotostudio? Ik wil leren hoe ik perfect witte achtergrond kan bekomen in de fotostudio. Ik moet binnenkort een opdracht doen in de fotostudio maar heb nog twijfels. Productfotografie in de fotostudio. Noem het maar op .... met al deze vragen en nog zoveel andere kan u terecht bij Ingrid Weyers tijdens een gepersonaliseerde workshop studiofotografie. Neem gerust contact op met haar voor meer uitleg.
 

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers